LET OP!! De Autocross is verplaatst naar 19 & 20 oktober!!!

Het Programma

Beste autocrossfans,

Wegens onvoorziene weersomstandigheden wordt de geplande autocross verplaatst naar een nieuwe datum. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws kan zijn, maar we werken hard aan het samenstellen van een vernieuwd programma om het goed te maken!

Het spijt ons voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. We willen ervoor zorgen dat jullie, onze gewaardeerde deelnemers en supporters, een geweldige ervaring hebben bij onze autocross.

Blijf op de hoogte, want we zullen binnenkort meer informatie delen over de nieuwe datum en het bijgewerkte programma. We beloven dat het het wachten waard zal zijn!

Bedankt voor jullie geduld en blijf volgen voor verdere updates.

Met vriendelijke groet, 

Bestuur LAT77

Loenense autocross auto

Aanvang

10.00

demonstratie

ca. 14.15

feesttent

20.00 - 24.00

entree

Er is een dagkassa op het terrein hier kunt u een toegangsbandje kopen.

Graag contant betalen, pinnen is mogelijk.

Bereikbaarheid

FAQ

Waar kan ik parkeren?

Op het terrein wordt nog bekend gemaakt. Parkeren is gratis.

U krijgt een polsbandje wanneer u bij de dagkassa u toegang heeft betaald

Nee, oude munten zijn niet meer geldig.

Ja, dat kan op vertoon van uw polsbandje

Ja, er is een snackwagen aanwezig

Honden mogen aangelijnd het terrein op.

LET OP! Ze mogen hun behoefte NIET op of rondom het evenemententerrein doen. U bent verplicht hondenpoepzakjes bij u te hebben EN DEZE OOK TE GEBRUIKEN! Hondenpoep is zeer schadelijk voor de koeien!

  • Eigen tap installaties en of horeca activiteiten zoals party’s zijn verboden, bij overtreding wordt u van het terrein verwijderd.
  • Eigen drank en etenswaar mogen niet worden genuttigd buiten je eigen standplaats.
  • Glaswerk is niet toegestaan op het evenemententerrein.
  • Om veiligheidsredenen is open vuur strikt verboden. Dus ook geen vuurwerk, fakkel, vreugdevuurtjes, vuurkorven etc.
  • Het is verboden om in de directe omgeving drugs, wapens of dergelijke bij u te hebben. Bij constatering wordt u aangehoudenen de verboden spullen ingenomen en beide worden overgedragen aan de politie.

De finales staan op 17:15 gepland maar dit is een tijdsindicatie, het verloop van de wedstrijden vallen lastig te voorspellen. 

Uitsluitend fotografen met een DAPA pas mogen zich op het middenterrein bevinden. De fotograaf dient zich voor aanvang van de wedstrijd zich te melden bij de wedstrijdleider.

Natuurlijk! We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Vanaf de parkeerplaats tot aan de tent worden rijplaten neergelegd zodat het ook voor mindervalide mensen goed te bereiken is.

Belangrijke Mededeling:

Verplaatsing van de Autocross

Beste autocrossers en fans,

Met spijt moeten we mededelen dat wegens ongunstige weersvoorspellingen en de huidige staat van het terrein, we het geplande autocross-evenement op 18 mei moeten annuleren. De aanhoudende regen van de afgelopen maanden heeft het terrein onbegaanbaar gemaakt, waardoor het niet mogelijk is om het evenement veilig en succesvol te laten plaatsvinden.

In plaats daarvan verplaatsen we het evenement naar het weekend van 19 en 20 oktober, in de hoop dat de weersomstandigheden dan gunstiger zijn. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor alle deelnemers, vrijwilligers, publiek en sponsors die net als wij uitkeken naar de autocross.

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventueel ongemak dat deze wijziging met zich meebrengt. We hopen echter op jullie begrip en steun bij deze beslissing, die genomen is in het belang van de veiligheid en kwaliteit van het evenement.

Het inschrijfgeld voor de deelnemers zal volledig worden terugbetaald. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken die deze wijziging met zich meebrengt. We hopen echter op jullie begrip en steun bij deze beslissing, die genomen is in het belang van de veiligheid en het succes van het evenement.

Laten we samen uitkijken naar een geweldig autocross-weekend op 19 en 20 oktober! We hopen jullie dan te mogen verwelkomen voor een fantastisch weekend.

Met vriendelijke groet,

LAT 77