LET OP!! De Autocross is verplaatst naar 19 & 20 oktober!!!

Beste autocrossers,

Met spijt moeten we jullie informeren dat het geplande autocrossevenement op 18 mei helaas is verplaatst vanwege ongunstige weersvoorspellingen en de huidige staat van het terrein. 

We hebben besloten het evenement te verplaatsen naar het weekend van 19 en 20 oktober, in de hoop dat de weersomstandigheden dan beter zullen zijn. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is.

Het inschrijfgeld voor de deelnemers zal volledig worden terugbetaald. Onze oprechte excuses voor eventuele ongemakken die deze wijziging met zich meebrengt. We hopen echter op jullie begrip en steun bij deze beslissing, die genomen is met het oog op de veiligheid en het succes van het evenement.

Houd onze socials en website in de gaten voor updates over wanneer u zich weer kunt inschrijven.

Laten we samen uitkijken naar een geweldig autocross-weekend op 19 en 20 oktober! We kijken ernaar uit jullie dan te mogen verwelkomen voor een fantastisch weekend.

Met vriendelijke groet,

LAT 77

Inschrijven

Dutch Endurance cup

RAMO

Reglementen

Autocross reglementen zijn via onderstaande link te bekijken.

KNAF Reglementen 

Dutch Endurance Cup Reglementen 

Info over de transponders en waar te plaatsen in / op de auto: TRANSPONDER INFO

Het schema

Dit schema is een tijdsindicatie, het verloop van de wedstrijden vallen lastig te voorspellen. 

07:00 – 09:00 Deelnemers welkom


07:30 – 09:45 Technische keuring


10:00 – 12:00 1ste manche


12:00 – 13:45 2e manche


13:45 – 14:15 DEC 1ste serie


14:15 – 14:30 Demonstratie Anja van Loon


14:30 – 16:15 3e manche


16:30 – 17:00 DEC 2e serie


17:15 – 18:45 Finale


19:15 Prijs uitreiking aansluitend rijdersbal

De baan

Ca. 700 m baan

Bereikbaarheid

Belangrijke Mededeling:

Verplaatsing van de Autocross

Beste autocrossers en fans,

Met spijt moeten we mededelen dat wegens ongunstige weersvoorspellingen en de huidige staat van het terrein, we het geplande autocross-evenement op 18 mei moeten annuleren. De aanhoudende regen van de afgelopen maanden heeft het terrein onbegaanbaar gemaakt, waardoor het niet mogelijk is om het evenement veilig en succesvol te laten plaatsvinden.

In plaats daarvan verplaatsen we het evenement naar het weekend van 19 en 20 oktober, in de hoop dat de weersomstandigheden dan gunstiger zijn. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor alle deelnemers, vrijwilligers, publiek en sponsors die net als wij uitkeken naar de autocross.

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventueel ongemak dat deze wijziging met zich meebrengt. We hopen echter op jullie begrip en steun bij deze beslissing, die genomen is in het belang van de veiligheid en kwaliteit van het evenement.

Het inschrijfgeld voor de deelnemers zal volledig worden terugbetaald. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken die deze wijziging met zich meebrengt. We hopen echter op jullie begrip en steun bij deze beslissing, die genomen is in het belang van de veiligheid en het succes van het evenement.

Laten we samen uitkijken naar een geweldig autocross-weekend op 19 en 20 oktober! We hopen jullie dan te mogen verwelkomen voor een fantastisch weekend.

Met vriendelijke groet,

LAT 77