LET OP!! De Autocross is verplaatst naar 19 & 20 oktober!!!

de rijdende
leden

Marco Jaspers

Regio wedstrijden

Bjorn van Lipzig, equipe met Kristel van Lipzig

Junior Buggy

Patrick Kreule

AM klasse 1

Ricardo Otto

Sprintklasse 1600 NK - AM klasse 8 - AM klasse 9

Jurgen Schoolderman

Dutch Endurance Cup (DEC)

Sjoerd Elgersma

Dutch Endurance Cup (Dec)

Henri Cijnssen en Hennie Schoolderman

Dutch Endurance Cup (Dec)

Robert Berns

Dutch endurance Cup ( DEC )

Jobbe Boesveld

Dutch Endurance Cup (DEC)

Michael Kreule

AM Klasse 1

Jan-marius Van de Brink

Tourwagenklasse

Marco Fieman

AM klasse 2

Matthieu Kreule en Danny van de Kamp

Klasse 2 AM

Cyriel poen 💰

Toerwagenklasse

Daan Elgersma

Toerwagenklasse

Ingo van Lipzig

EK Sprint 1600

Belangrijke Mededeling:

Verplaatsing van de Autocross

Beste autocrossers en fans,

Met spijt moeten we mededelen dat wegens ongunstige weersvoorspellingen en de huidige staat van het terrein, we het geplande autocross-evenement op 18 mei moeten annuleren. De aanhoudende regen van de afgelopen maanden heeft het terrein onbegaanbaar gemaakt, waardoor het niet mogelijk is om het evenement veilig en succesvol te laten plaatsvinden.

In plaats daarvan verplaatsen we het evenement naar het weekend van 19 en 20 oktober, in de hoop dat de weersomstandigheden dan gunstiger zijn. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor alle deelnemers, vrijwilligers, publiek en sponsors die net als wij uitkeken naar de autocross.

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventueel ongemak dat deze wijziging met zich meebrengt. We hopen echter op jullie begrip en steun bij deze beslissing, die genomen is in het belang van de veiligheid en kwaliteit van het evenement.

Het inschrijfgeld voor de deelnemers zal volledig worden terugbetaald. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken die deze wijziging met zich meebrengt. We hopen echter op jullie begrip en steun bij deze beslissing, die genomen is in het belang van de veiligheid en het succes van het evenement.

Laten we samen uitkijken naar een geweldig autocross-weekend op 19 en 20 oktober! We hopen jullie dan te mogen verwelkomen voor een fantastisch weekend.

Met vriendelijke groet,

LAT 77